Wandeling

Een wandeling voor persoonlijke groei! 

Duur: 1 uur + 15  minuten
Waar: Heerjansdam
Wanneer: maandag en vrijdag
Waarvoor: emoties betekenis geven en verwerken, helderheid krijgen over jouw kwaliteiten en valkuilen, inzicht krijgen in jouw (levens)thema’s,  anders leren kijken, jezelf bevrijden uit een oud verhaal,  leren ontspannen in de omstandigheden, een ruim(er) perspectief ontwikkelen, werken aan een positief zelfbeeld, leren vertrouwen, richting durven bepalen, jouw plek innemen, levenszin!
Kosten: € 65

 

Wij maken in ons leven bewuste en onbewuste keuzes. Die keuzes hebben een link met ons eigen, persoonlijke verhaal: het verhaal van vroeger en thuis. En dat persoonlijke verhaal bepaalt voor een belangrijk deel hoe wij de omstandigheden in ons leven ervaren.


Soms lopen wij vast in het pad dat wij gewend zijn te volgen en vergeten wij dat er nog andere paden zijn. Als je maar één weg ziet, als je denkt: het kan niet anders, dan is er weinig ruimte in jouw leven om te ontspannen.


Het kan zijn dat dit gevoel van krapte zich steeds vaker laat kennen in jou. Dan kan het ook gebeuren dat je het lastig hebt privé of op jouw werk.


Weet dan …

  1. Er is niets mis met jou.
  2. Er is ook nooit iets met jou mis geweest.

Het kan zijn dat je dit wél bent gaan geloven. Dat is iets anders.


De oplossing is niet om jou te veranderen in iemand anders. Het is juist de kunst om anders te kijken. Zo doe je jezelf recht. Ik ondersteun jou graag in dit groeiproces. Zodat je jouw manier van leven kunt laten kloppen met de waarden die je van binnenuit draagt.

Print Friendly, PDF & Email